Sponsorer

Många företag bidrar till att möjliggöra Guldkalaset genom att stötta Kalaset ekonomisk eller med tjänster. Vill ditt företag bli sponsor? Ta kontakt med Calle Franklin, Företagarna, på 070-689 81 12 eller kontakta oss via detta formulär »

Vi är stolta att presentera…
…Guldkalasets Guldsponsorer: Hotell Lappland, Lycksele Bostäder och Franklin Fastigheter!

Guld

lybo Franklins Fastigheter
Hotell Lappland är en av Lyckseles viktigaste mötesplatser. På Hotell Lappland träffas man, byter erfarenheter, njuter av livet, roar sig och kanske till och med kommer på nya företagsidéer tillsammans med andra. Lycksele Bostäder, eller Lybo som man ibland säger, är Lyckseles stolta allmännytta som jobbar aktivt med hyresgästinflytande och miljöfrågor. Lybo finns till för medborgarna i Lycksele, där bra bostäder är en förutsättning för att företag ska kunna utvecklas och bli fler. Franklin fastigheter, med en företagarhistoria i Lycksele sedan 1800-talet, förvaltar och förmedlar idag lägenheter i Lycksele, Vindeln, Vännäs, Umeå, Nordmaling och Stockholm. Man tror på en affärsidé där bägge parter gynnas och där hyresgästerna får valuta för pengarna.
Ett stort tack till våra tre Guldsponsorer för att ni är en del av och stöttar det lokala näringslivet. Lycksele utvecklas tack vare er!

Mediapartner

Pop & Rock Lokaltidningen

 

Silver

Remodul AB Lycksele Industrihus
Swedbank texor swoosh
Bilbolaget

 

Brons

Coop Dressmann Elkedjan Golvkungen
Handelsbanken Hultins El Kreditgarantiföreningen Lindbergs Energi & VVS
Länsförsäkringar Västerbotten Medborgarskolan Nordea Nordemans Bil
Nya Tryckeriet Previa Park Hotell Skogens Hus
Socialdemokraterna TM Konsult Umlax