Sponsorer

Många företag bidrar till att möjliggöra Guldkalaset genom att stötta Kalaset ekonomisk eller med tjänster. Vill ditt företag bli sponsor? Ta kontakt med Calle Franklin, Företagarna, på 070-689 81 12 eller kontakta oss via detta formulär »

Vi är så glada över att få presentera årets Guldsponsorer: Hotell Lappland, Remodul AB, Franklin fastigheter, Z-aim och Hantverksgruppen. Utan våra guldsponsorer hade inte Guldkalaset varit möjligt att genomföra- ett stort tack till er för att ni stöttar näringslivsutvecklingen i Lycksele!

Guld

Remodul Franklins Fastigheter Z-aim
Hotell Lappland är en av Lyckseles viktigaste mötesplatser. På Hotell Lappland träffas man, byter erfarenheter, njuter av livet, roar sig och kanske till och med kommer på nya företagsidéer tillsammans med andra. Remodul AB är en av norra Norrlands största modultillverkare som tillverkar ca 230 moduler om året. Kunder är till största delen uthyrare, men också bygg-entreprenörer, kommuner och gästhamnar och återfinns i hela Skandinavien. Franklin fastigheter, med en företagarhistoria i Lycksele sedan 1800-talet, förvaltar och förmedlar idag lägenheter i Lycksele, Vindeln, Vännäs, Umeå, Nordmaling och Stockholm. Man tror på en affärsidé där bägge parter gynnas och där hyresgästerna får valuta för pengarna. Z-aim är jaktbutiken med egenproducerat sortiment. Gemensamt för produkterna är att fokus ligger på effektivitet och funktionalitet och öppenhet för att ta nya vägar. Z-aim har alltid kundens bästa för ögonen. En butik av jägare för jägare! Hantverksgruppen är företaget från Västerbottens inland som klarar av det mesta inom måleri och mattläggning. Med kunder från såväl privat som offentlig sektor har de stor känsla för detaljernas betydelse. Vill du få det ordentligt gjort? Kontakta Hantverksgruppen.
Ett stort tack till våra Guldsponsorer för att ni är en del av och stöttar det lokala näringslivet. Lycksele utvecklas tack vare er!

Mediapartner

Pop & Rock Lokaltidningen

 

Silver

AB Lycksele Industrihus Bilbolaget Swoosh Texor

 

Brons

Auto-Blå Swedbank Hultins El BussPoolen
Länsförsäkringar  Nordemans Bil Handelsbanken Bygma
 Nordea