Sponsorer

Många företag bidrar till att möjliggöra Guldkalaset genom att stötta Kalaset ekonomisk eller med tjänster. Vill ditt företag bli sponsor? Ta kontakt med Calle Franklin, Företagarna, på 070-689 81 12 eller kontakta oss via detta formulär »

Vi är så glada över att få presentera årets Guldsponsorer: Hotell Lappland, Remodul, JK Event och Hedlunda Industri. Utan våra guldsponsorer hade inte Guldkalaset varit möjligt att genomföra- ett stort tack till er för att ni stöttar näringslivsutvecklingen i Lycksele!

Guld

Hotell Lappland är en av Lyckseles viktigaste mötesplatser. På Hotell Lappland träffas man, byter erfarenheter, njuter av livet, roar sig och kanske till och med kommer på nya företagsidéer tillsammans med andra.

www.hotelllappland.se

Remodul AB är en av norra Norrlands största modultillverkare som tillverkar ca 230 moduler om året. Kunder är till största delen uthyrare, men också bygg-entreprenörer, kommuner och gästhamnar och återfinns i hela Skandinavien.

www.remodul.se

Du önskar och vi arrangerar, det är mottot för JK Event. Hos oss hittar du alltifrån renupplevelser till hoppborgar. Vi har stor erfarenhet av att hålla i arrangemang av olika storlek. Kom med dina tankar, och lita på oss. Vi fixar resten.

www.jkevent.se

Ett produktionsbolag med fokus på produktion och leverans av högklassiga produkter, till konkurrenskraftiga priser. Vi nöjer oss dock inte med det, utan vi jobbar ständigt med utveckling av vår produktionsutrustning och våra produktionsmetoder.

www.hedlunda.com

Ett stort tack till våra Guldsponsorer för att ni är en del av och stöttar det lokala näringslivet. Lycksele utvecklas tack vare er!

Mediapartner

Lokaltidningen

 

Silver

AB Lycksele Industrihus Swoosh

 

Brons

Auto-Blå Swedbank Hultins El Länsförsäkringar
Bygma  Nordemans Bil Handelsbanken Hantverksgruppen AB
SEB Bank Lita Byggkonsult