Sponsorer

Många företag bidrar till att möjliggöra Guldkalaset genom att stötta Kalaset ekonomisk eller med tjänster. Vill ditt företag bli sponsor? Ta kontakt med Calle Franklin, Företagarna, på 070-689 81 12 eller kontakta oss via detta formulär »

Vi är så glada över att få presentera årets Guldsponsorer: Hotell Lappland, Remodul, Sigillet Fond & Försäkring, Vattenfall Vind och Företagarna Västerbotten. Utan våra guldsponsorer hade inte Guldkalaset varit möjligt att genomföra- ett stort tack till er för att ni stöttar näringslivsutvecklingen i Lycksele!

Guld

Det är dumt att chansa. Därför är Hotell Lappland det självklara valet för en lyckad vistelse, vare sig det gäller semester, konferens
eller en nöjesresa. Ett unikt hotell helt enkelt, centralt beläget i Lycksele. Du får ett minne för livet.

www.hotelllappland.se

Remodul AB en av norra Norrlands största modultillverkare. De levererar och lever upp till sitt löfte som är lägre pris till högre kvalitét och kortare byggtid. Många kunder runtom i Skandinavien vittnar om det.

www.remodul.se

Vem vill inte förvalta sitt sparande och placera sina pengar på bästa möjliga sätt? Men då krävs kunskap och tid. Det har Sigillet. Här får du eller ditt företag hjälp och rådgivning – men kanske framförallt, valuta för dina pengar!

sigilletfond.se

Förnybar energi är nyckeln till en hållbar framtid. Det är här Vattenfall kommer in i bilden. Vattenfall är marknadsledande inom både land- och havsbaserad vindkraft men de sitter inte nöjda för det. Deras vision är att vi ska leva fossilfritt inom en generation!

www.vattenfall.se/vindkraft

Sveriges största näringslivsorganisation finns naturligtvis på plats i Lycksele. Ständigt aktiva med siktet inställt på att förbättra förutsättningarna för att starta, driva, utveckla och äga företag i kommunen. De visar ett engagemang med både hjärta och själ!

www.foretagarna.se/regioner/vasterbotten/

Ett stort tack till våra Guldsponsorer för att ni är en del av och stöttar det lokala näringslivet. Lycksele utvecklas tack vare er!

Mediapartner

Lokaltidningen

 

Silver

Swoosh

 

Brons

Handelsbanken Happy Homes Lybo Busspoolen
Hultins El Bygma Länsförsäkringar SEB
Muek Nordemans Bil Vallners El & Mekaniska AB Zact