En gemensam fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv

Guldkalaset 2017
©Akvafjell
previous arrow
next arrow

Prologen 2022

Den hållbara platsen

Välkommen till Hotell Lappland, dagens moderator Ulf Edberg

11:30 Mingellunch och minimässa

12:30 Inledning

12:35 Lyssna på UF-företag från Tannbergsskolan

12:55 Therese och Sanne, från företaget Re-Wild Creative Studio, föreläser med fokus på entreprenörskap men också om hållbar kommunikation och hållbart företagande.

13:30 Kort paus

13:35 Från gatumusikant till topplistan, Lyckselefödda Natalie Carrion berättar om sin karriär.

14:15 Fika och mingel

14:45 Hållbart värdeskapande, Jan Moström. Uppvuxen i Västerbottens inland. Hans första jobb var som tappare i Kristinebergsgruvan. Numera är han verksam som VD på LKAB.

15:30 Avslut

Dagens moderator Ulf Edberg
Re-Wild Creative Studio
Natalie Carrion
Foto: Lisalove Bäckman
Jan Moström
Foto: Fredric Alm

Anmälan är stängd för denna gång

Open post

Nominera Årets Guldklimp

Förslag till Årets Guldklimp

Vem är Lyckseles Guldklimp?

Överallt omkring oss finns människor som inte bara ser till sin egen framgång utan som också delar med sig av sin erfarenhet och ställer upp och hjälper andra. Dessa eldsjälar finns inom föreningslivet, inom idrotten och självklart även inom näringslivet. Nu ska vi uppmärksamma dessa näringslivets inspirationskällor även här i Lycksele. Vi ska tillsammans utse Årets Guldklimp – en belöning för generositet, engagemang och inspiration.

Föreslå Årets Guldklimp!

Nominera ett företag eller en person som med sitt engagemang haft stor betydelse för Lyckseles utveckling eller ditt företagande. Alla förslag kommer att sammanställas och Årets Guldklimp utses därefter av en jury bestående av representanter från de fyra arrangörsorganisationerna.

Kriterierna för Årets Guldklimp är:

Årets Guldklimp är ett företag eller en person som genom sitt agerande och sitt engagemang bidragit till positiv utveckling i kommunen eller hjälpt någon annan att lyckas bättre i sitt företagande. En guldklimp delar med sig av sin erfarenhet och kunskap, engagerar sig även utanför den egna verksamheten, bidrar med sitt nätverk och gläds åt andras framgång.

”En guldklimp delar med sig av sin erfarenhet och kunskap”

Posts navigation

1 2 3 4 5
Scroll to top