En gemensam fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv

Guldkalaset 2017
©Akvafjell
previous arrow
next arrow

Kvällsfest 2019

Festmiddag med prisutdelning och underhållning från kl 18:30!

Konferencier: Micke Darmell
Underhållning: Caroline Ravn, Erik Segerstedt, Boris Bagage

18:30 Mingel och fördrink med underhållning
19:00 Festen börjar – Prisutdelningar och underhållning
20:00 Festmiddag och underhållning
22:30 Festen fortsätter med coverbandet Boris Bagage

Fotograf Addemotion 2.0

Caroline Ravn – en av världens få kvinnliga magiker

Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm.
Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Amsterdam och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet. Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar.
Caroline Ravn underhåller dagligen och kombinerar effektivt humor, klassiskt entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. Basware, Spotify, ICA, AFA Försäkring, Mojang och många fler anlitar Caroline Ravn för att inspirera, underhålla och leverera det där extra till evenemanget.
Caroline Ravn erbjuder en oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar. Med humor och härlig kontakt med publiken levererar Caroline Ravn något utöver det vanliga.

Underhållning med Erik Segerstedt

Erik Segerstedt är en multibegåvad artist som trots att han belönats med både priser och platina står med båda fötterna stabilt på jorden.

Hans sång är lika begåvad som hans pianospel och drivkraften att stå på scenen har gjort honom till en etablerad och folkkär artist med meriter så som Melodifestivalen, Idol, Diggiloo, Körslaget och Let´s Dance i bagaget.

Boris Bagage

Boris Bagage är coverbandet från Lycksele/Umeå med en välda blandning på stilar!

Scroll to top