En gemensam fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv

Guldkalaset 2017
©Akvafjell
previous arrow
next arrow

Dagsprogram 2018

Tema: Attraktiva Lycksele! Fri entré inkl lunch.
Dagens moderator: Johneric Halvarsson.

11.30 Mingellunch. Möt våra utställare och UF-företag.

12.30 Calle Franklin, ordförande Företagarna hälsar välkommen.

12:35 Frida Stighäll, regionchef Ung Företagsamhet, Västerbotten berättar om hur organisationen arbetar för att få fler unga att våga tro på sin egen företagsamhet.

12:45 Madelaine Jakobsson, kommunstyrelsens ordförande (C). Nordmalings kommun har Sveriges bästa långsiktiga förbättring av ranking 2013-2018.

13:20 Samuel Holmström, VD Lundqvist Trävaru AB. Konsten att bli ett Google i byggbranschen?

14:00 Fikapaus.

14:30 Acon AB – Johan Bålhammar, Carl-Liam Blom och Jonathan Arvidsson. Kreativ kompetensförsörjning.

15:00 Vanessa Leporati. Bli mer attraktiv – genom större självinsikt!

Frida Stighäll, regionchef för Ung Företagsamhet Västerbotten berättar om hur organisationen arbetar för att få fler unga att våga tro på sin egen företagsamhet genom fokus på entreprenöriellt lärande i grundskola och gymnasium.

Madelaine Jakobsson, kommunstyrelsens ordförande (C) i Nordmaling

Samuel Holmström – det gick inte precis som han hade tänkt. ”Du är ej behörig” stod det i svaret från ansökan till universitetet. Missförståndet med syon på gymnasiet tvingade Samuel att tänka i andra banor. Han sökte en tjänst som teknisk säljare på ett litet företag i Öjebyn och några år senare var han både VD och majoritetsägare i det snabbväxande och prisade Lundqvist Trävaru AB.

Acon AB – Johan Bålhammar, Carl-Liam Blom och Jonathan Arvidsson. Ett bra samarbete mellan företaget Acon och Tannbergsskolan har lett till att flera fått jobb efter sin utbildning på företaget. Två av dom är Carl-Liam Blom och Jonathan Arvidsson som läste Teknikprogrammet på Tannbergsskolan. Hur kan bra samarbete mellan skola och företag bli framgångsrikt?

Vanessa Leporati är business advisor, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery konsult med 35-års erfarenhet av kundbemötande och sälj. Vanessa har en spetskompetens inom detaljhandeln men hennes uppdrag sträcker sig lika mycket inom offentlig förvaltning och näringsliv. Vanessa Leporati är en av initiativtagarna bakom Stockholm Fashion District, en affärsmötesplats för mode där hon idag verkar som Styrelseordförande. I handelsorganisationen Trade Partners Sweden är Vanessa Vice Ordförande.

Scroll to top