En gemensam fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv

Guldkalaset 2017
©Akvafjell
previous arrow
next arrow

Kvällsfest 2018

Festmiddag med prisutdelning och underhållning från kl 18:30!

Konferencier: Håkan Berg
Underhållning: Boris Bagage, John Lundvik och Guns for Hire

18:30 Mingel och fördrink med underhållning
19:00 Festen börjar – Prisutdelningar och underhållning
20:00 Festmiddag och underhållning. Kvällen avslutas med dans

Kvällens konferencier

Håkan Berg Förutom att som komiker lätta upp företagsevent med showinslag, så fungerar Håkan Berg även utmärkt som konferencier (med humorn som extra krydda). På scenen förvandlas Håkan Berg till en fullfjädrad entertainer. Håkan är motorn som driver, tar upp tempot eller växlar där det behövs, bromsar upp och ställer de frågor som skapar intresse och
framhäver den röda tråden! När så passar kan humorn vara en tillgång, men aldrig på ett vis som stjäl fokus från det som verkligen ska kommuniceras – det handlar om att vara närvarande, engagerad, spontan och genuint intresserad snarare än att leverera inövade oneliners!

Underhållning akt 1

Boris Bagage

 Boris Bagage är coverbandet från Lycksele/Umeå med en välda blandning på stilar!

Underhållning akt 2

John Lundvik med bandet Guns for Hire

John Lundvik slog igenom i Melodifestivalen 2018 där han sjöng sig till en Topp3-placering med låten My Turn. Sedan dess har sommaren varit full av spelningar och TV-framträdanden såsom t.ex. Nationaldagen, Victoriadagen, Sommarkrysset, Lotta på Liseberg.John har också tidigare gjort sig känd som låtskrivare där hans största meriter är att han tillsammans med Jörgen Elofsson skrev bröllopslåten When you tell the world you’re mine till Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop. Utöver detta har John skrivit musik till amerikanska TV-succén Empire och filmen Snabba Cash.


Guns For Hire är ett band som profilerat sig mot att jobba tillsammans med Sveriges största artister, musiker och sångare.
Sedan starten 2006 har bandet kompat större delen av Sveriges artistelit, och denna kväll är inget undantag. Med artister som: Gunhild Carling, Nicke Borg, Brolle, Samuel Ljungblahd, Jessica Andersson, Tommy Nilsson, Molly Pettersson Hammar, Mikael Rickfors och många många fler, har dom en musikbredd och genrekänsla utöver det vanliga.
Scroll to top