En gemensam fest med guldkant för hela Lyckseles näringsliv

Guldkalaset 2017
©Akvafjell
previous arrow
next arrow

Förslag till Årets Guldklimp

Vem är Lyckseles Guldklimp 2022?

Överallt omkring oss finns människor som inte bara ser till sin egen framgång utan som också delar med sig av sin erfarenhet och ställer upp och hjälper andra. Dessa eldsjälar finns inom föreningslivet, inom idrotten och självklart även inom näringslivet. Nu ska vi uppmärksamma dessa näringslivets inspirationskällor även här i Lycksele. Vi ska tillsammans utse Årets Guldklimp – en belöning för generositet, engagemang och inspiration.

Föreslå Årets Guldklimp!

Nominera ett företag eller en person som med sitt engagemang haft stor betydelse för Lyckseles utveckling eller ditt företagande. Alla förslag kommer att sammanställas och Årets Guldklimp utses därefter av en jury bestående av representanter från de fem arrangörsorganisationerna.

Kriterierna för Årets Guldklimp är:

Årets Guldklimp är ett företag eller en person som genom sitt agerande och sitt engagemang bidragit till positiv utveckling i kommunen eller hjälpt någon annan att lyckas bättre i sitt företagande. En guldklimp delar med sig av sin erfarenhet och kunskap, engagerar sig även utanför den egna verksamheten, bidrar med sitt nätverk och gläds åt andras framgång.

Senaste datum för nominering är 23 oktober!

”En guldklimp delar med sig av sin erfarenhet och kunskap”

Nomineringen är stängd för denna gång

Scroll to top